Ring oss: 0920 - 40 76 60

 

Om by déco - VI ÄLSKAR HÅR, EVENT OCH UTBILDNING.

För oss räcker inte bara det lilla extra, vi vill att ni ska uppleva ett WOW!. Vi är experter på form och färg. Vi har hår- och ekologisk Aveda hudvård och makeup som är gjord av botaniska växtingridienser.

 

Vårt kunderbjudande ska vara holistisk och skapa ett kundvärde som matchar våra kunders behov. Våra frisörer brinner för klippning och färgning och det är naturligt för oss att samarbeta med Aveda där smink-, hår- och hudvårdsprodukterna är gjort av ekologiska växtingridienser.

 

För att våra profesionella klippningar, som våra frisörer gör, ska kunna bäras på flera sätt så använder vi bl.a Bumble and bumbles hårvårdsprodukter såsom stylister, fotomodeller, fashionistas gör världen över. Eller så väljer vi högkvalitets märken som Sebastian Professional för de som vill ligga steget före. Om det finns behov för personliga produkter och behandlingar så kan vi givetvis använda skräddarsydda lösningar med bl.a SP System Professional:s alkemi i samband med klippning.

 

För att få extra fyllighet och längd på kunders hår så kan våra frisörer hjälpa till med

Mago-Hårförlängning. Vi kan Om våra kunder av någon anledning har problem med tunnhårighet så kan behandling med Nioxin vara den lösning som ger håret volym och ny styrka.

 

Testa vår styling, upplev känslan du får i vår härliga salongsmiljö.

 

 

 

Vi som hjälper dig uppleva ditt bästa hår-jag.

 

   

 

 

Mari

Med stort engagemang och driv leder jag mitt team framåt. Jag älskar att se andra lyckas. Jag började för 25 år sedan på frisörskolan i Luleå och har lika stor passion för yrket idag. Har sedan 17 år även jobbat som färgtekniker åt Wella och gör det än idag. Jag tycker om förändringar så vill du ha en ny frisyr ska du gå till mig!

 

Kontakt: mari@bydeco.se

Titel: Creative director

Utbildning: Frisörskolan, Sassoon Academy, Wella färgtekniker, gesällbrevet.

 

 

Petra

Jag är en erfaren frisör med 25 år i branschen och jag uppdaterar mig ständigt med kurser och utbildningar. Allt jag tar mig för gör jag med extrem noggrannhet och precision.
Jag är en frisör som ser "den stora bilden" därför formar och färgar jag gärna dina ögonbryn eller kommer med makeup förslag.

 

Kontakt: petra@bydeco.se

Titel: Top stylist

Utbildning: Frisörskolan och gesällbrevet. Vidal Sassoon academy London. Hairtalk expert

 

 

 

Jessica

Jag är en väldigt kreativ person som älskar att jobba med färg, både inom hår och makeup. Färg kan verkligen ta fram personen och kan samtidigt ge väldigt stora förändringar snabbt!

Då jag jobbat 16 år i branschen känner jag mig trygg i mitt jobb och tar mig gärna an utmaningar och hjälper kunden att lösa deras problem.

Mitt mål som frisör är att alltid sätta kunden i focus, hitta vad som är speciellt för varje person och försöka ta fram deras personlighet.

 

Kontakt: jessica@bydeco.se

Titel: Top stylist/ salongsansvarig

Utbildning: Frisörskolan, American Crew klippkurser, gesällbrevet. Vidal Sassoon academy London. Hairtalk expert

 

 

Matilda

 Jag har varit 6 år i branschen sen påbörjad utbildning. Jobbat mina 3000 trainee timmar, samt tagit gesällbrevet och frisörlicens efter avslutad utbildning. Jag brinner för färg och tycker det är väldigt roligt att jobba med problemlösning och förändring för kunden i stolen.
Jag har en förkärlek till långa hår och tycker med hjälp av färg och rätt form på ett hår, långt som kort kan man få ut en förändring.

 

Kontakt: matilda@bydeco.se

Titel: Top stylist

Utbildning: Frisörskolan och gesällbrevet. Vidal Sassoon academy London. Hairtalk Expert

 

 

Annette

Jag har 27 års erfarenhet av yrket och har under 25 år varit företagare i Torneå, Finland.

Med min formsäkerhet och tekniska expertis får du uppleva din potential. Jag hjälper dig  ta fram det unika i dig och som utbildad make-up artist tar jag gärna hand om din make-up.

 

Kontakt: annette@bydeco.se

Titel: Top stylist

Utbildning: Frisörskolan och gesällbrevet.

 

 

Viktoria

Jag har precis flyttat tillbaka till Luleå efter ett par år i Stockholm där jag utbildat mig på Björn Axén Academy och jobb på Noir Stockholm

Tycker om stylingar och uppsättningar men även kreativa klippningar på både killar och tjejer.

 

 

 

Kontakt: viktoria@bydeco.se

Titel: Junior Hairdresser

Utbildning: Björn Axén Academy, NOIR-sthlm

 

 

 

 

 

George

 

 

 

George

Jag tycker om god service och lägger ner stort engagemang med mina kunder och klipper både män och kvinnor.  Jag har jobbat 17 år som frisör och utbildat mig i London. Har nu också vidareutbildat mig till barberare.

 

Kontakt: george@bydeco.se

Titel: Hairdresser, Barber

Utbildning: London Vidal Sassoon Academy. Barberare på Aveda Institute i London

 

 

 

 

 

 

Amanda

Jag går nu sista året på Luleå praktiska gymnasium och har jobbat här på by déco sedan mitt första år. Jag tycker om stylingar och uppsättningar men även klipp och färg.

 

Kontakt: amanda@bydeco.se

Titel: Trainee

Utbildning: Praktiska gymnasiet Luleå

Vill du arbeta med oss?

 

VI HAR BEHOV AV EN TILL DUKTIG 

TOP STYLIST/FRISÖR.

En etablerad frisör

 

Vi utvecklar vår frisörverksamhet och därför söker vi ytterligare en etablerad frisör/top stylist i Luleå. Känner du en frisör som har arbetat i Luleå i några år och vill utvecklas som individ och stylist? by déco har fokus på hår, utbildning och event. Vi vill skapa ett hållbart kundvärde och ta frisörbranschen till nästa nivå. Vi ska vara Luleås trendigaste frisörsalong.

 

Vill du vara med på vår resa?
 Tveka inte kontakta Mari Lundmark på by déco om du har frågor eller funderingar kring rekryteringen. Ansök via mari@bydeco.se eller kom in till oss med CV. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.