Ring oss: 0920 - 40 76 60

 

Utbildning

Lär dig styla ditt hår både till vardags och fest.

DET FINNS INGA GENVÄGAR – VI HJÄLPER DIG!

 

På våra kurser går våra kursledare Matilda och Jessica, som är två av våra Topstylister, stegvis igenom vad som måste göras för att önskat stylingresultat ska uppnås. 

 

Stylingkurser

 Ansvarig kursledare är Mari, ägare och Creative Director på by déco, med mångårig erfarenhet av utbildning inom frisörbranschen.

 

 

 

 

Lock- och plattångskursen

Bäst lämpad för kort till långt hår.

 

För dig som vill lära dig hur du får riktiga lockar som håller en hel dag. Lär dig hur du får riktiga lockar som håller en hel dag och hur du stylar dig bäst med platttång. Du får även kunskap om vad som är viktigt kring användandet av platttång. Genomgång av vilka hårprodukter som är bäst lämpad för styling och hur de används och i vilket syfte man använder t ex. värmeskydd. Alla hår är olika och därför är det individuellt hur det bästa styling resultatet blir. Du får en anpassad konsultation i hur du ska få önskad frisyr med hjälp av lock- eller platttång. Kursdeltagarna kommer träna styling en frisördocka med äkta hår för att öva in lämplig teknik. Avslutningsvis övar ni stylingtekniken på er själva. Vi ger dig även det bästa receptet för rätt hårvolym med resultat som passar dig. Det som bl.a kan vara avgörande för din hårvolym är schampo, balsam och spray. Ni kommer gå hem med nya kunskaper och ett leende på läpparna. Därför blir det inga mer bad hairdays!

 

 

Långhårsuppsättningar

Bäst lämpad för långt hår.

 

En uppsättning på långt hår kan med enkla medel se avancerad ut.

Vi vill att du lätt kan göra en uppsättning på dig själv eller någon annan. Du får lära dig vilka förberedelser som krävs för en frisyr ska sitta en hel dag och vilka produkter du behöver. Alla hår är olika och därför är det individuellt hur det bästa styling resultatet blir. Du får en anpassad konsultation och produktgenomgång hur du ska få önskat resultat i din lånhårsuppsättning. visar vi dig hur du ska få en volym som håller. Vi ger dig det även det bästa receptet för rätt resultat på hårvolym som passar dig. Det som bl.a kan vara avgörande för din hårvolym är schampo, balsam och spray.

Du kommer gå hem med massor av kunskaper och inspiration till ditt egna konstverk!

 

 

Volymkurs

Bäst lämpad för kort, halvlångt eller långt hår. Volymkursen fås på begäran och ligger utanför vårt ordinarie kursprogram.

 

Volym vill de allra flesta av oss ha på ett eller annat sätt. Mycket beror på vår skandinaviska kvalitet med tunna fina hår. På denna kurs hjälper vi dig hur du ska få en volym som håller. Alla har olika hår och därför måste vi ge dig det rätta receptet för bäst resultat. Allt från vad du använder för schampo, balsam till hur din hårspray fungerar kan vara avgörande för din volym.

 

Kom på en kväll med mycket hår!

 

 

Vi börjar med att visa er steg för steg hur ni ska göra. Därefter kommer ni att få göra likadant. På alla våra stylingkurser jobbar vi på en docka, precis som många frisörer också gör när de utbildar sig. Detta för att ni ska lära er tekniken och släppa alla krav på att det ska bli snyggt på en gång. Färdighet kräver övning och det finns inga genvägar! När ni lärt er tekniken arbetar ni på er själva eller en kompis. Kursledaren kommer guida er hela vägen tills ni hittar rätt.

 

Datum:   Kursdatum se event/förfrågan

Tid:          10.00 - 12.00 eller 12.30 - 14.30, 2 timmar

Plats:       by déco, Storgatan 28 A i Luleå

Pris:         695: - per person

 

Praktisk träning på frisördockor med äkta långt hår, nödvändiga stylingprodukter, stylingverktyg, kaffe och ekologiskt Aveda-te ingår i kursavgiften.

Bokning  salongen@bydeco.se 0920 - 40 76 60

 

Färgkurser för frisörer – bokas genom Wellautbildningen.

 

Bokningsvillkor

Omgående betalning mindre än 14 dagar före kursdatum.

Faktura till kund vid bokningstillfälle med 10 dagars betalningstid förutsatt att det är minst 14 dagar före kursdatum.
I annat fall betalas fakturan senast 14 dagar innan kursstart eller direkt kunden får fakturan.

Kursen ska vara betald innan kursstart. 

Avbokning/ändring: fram till 14 dagar innan kursstart är ändring och full återbetalning möjlig.

Avbokning/ändring: 14 dagar till 7 dagar innan kursstart 50 % avbokningskostnad.

Abokning: 7 dagar och fram till kursdatum 100 % avbokningskostnad.

 

 

Välkommen